Home Technology Mobile Have you seen the online photos of the Microsoft Surface Mini?

Have you seen the online photos of the Microsoft Surface Mini?

Did an Online Retailer Post Photos of the Surface Mini? (via BestTechie)

Rumors have swirled that Microsoft might ship a shrunk down version of its flagship Windows Tablet—a Surface Mini, if you will—since last year. But an online retailer that’s partnered with Amazon has listed a case built for the Surface Mini, providing…

1 COMMENT

  1. Hih, kirjan ERIKOISUUS tulee kyllä melko pikaisesti esille. Sen sijaan luettavuus ja erinomaisuus ovatkin asia sikseen… Kyllähän tuon luki &q;ra;normaalikiojant&quotu, mutta jos pitäisi lukea tarkasti esim. tenttiin tai vaikka tehdä tuosta jokin tutkielma, niin aika tuskaista voisi olla. Mutta oli kirjassa siis hyvätkin puolensa, muutakin kuin se, että nyt voi järkyttää ihmisiä kertomalla, että A. S. on luettu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here